top of page

Όλες οι υγειονομικές εφαρμογές, διέπωνται απο μέτρα ασφαλείας και συμπληρωματικές ενέργειες, τα οποία αυξάνουν την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής.

Μάθε όλα όσα θές να ξέρεις. 

Eίναι σημαντικό να νιώθεις ασφαλής!

Professional Growth

Συχνές ερωτήσεις

ECOπροστασία

ECOλογικά

ECOνομικά

Συχνές ερωτήσεις...

dlgif

...αλλά αν δεν βρήκες την δική σου ερώτηση ή δεν βρήκες την απάντηση, μπορείς πάντα να επικοινωνήσεις μαζί μας, #εύκολα, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, #απλά, με ένα μήνυμα στο κινητό, #άμεσα, κάνοντας κλικ! στα τηλέφωνα που βλέπεις! 

eco ant logo

Τι πρέπει να κάνω πριν την απεντόμωση ;

Να προετοιμάσετε το χώρο ως προς την καθαριότητα, γιατί μετά την εφαρμογή, το σκεύασμα πρέπει να μείνει αναλλοίωτο. Μη χρησιμοποιείται κανένα σκεύασμα ή απορρυπαντικό για καταπολέμηση ή απώθηση.

Πρέπει να φύγω από το χώρο ;

Όχι, δε χρειάζεται να φύγεις από το χώρο. Τα σκευάσματα είναι φιλικά προς τη χρήση, άοσμα και δεν διασπέιρονται. Μετά την εφαρμογή, οχώρος είναι πλήρως διαθέσιμος. Ο επαρκής αερισμός του χώρου είναι αρκετός για τις πρώτες ώρες

Έχω παιδί...

Τα παιδιά είναι ευτυχία! Αν το παιδί σου μπουσουλάει, μπορείς να κάνεις απεντόμωση αλλά περιορισμένο ψεκασμό, για να μην έρθει το παιδί σε επαφή με το σκεύασμα. Υπάρχουν πολλών ειδών εφαρμογές, σίγουρα έχουμε την εφαρμογή που χρειάζεσαι. Για όλες τις υπόλοιπες ηλικίες, δεν διατρέχεις κανένα κίνδυνο.

Έχω σκύλο ή/και γάτα...

Τα ζώα μας είναι σαν παιδιά μας! 'Αν το κατοικίδιο σου δεν είναι κουτάβι, ώστε να έχει την περιέργεια,  τότε μην ανησυχείς! Τα σκευάσματα είναι φιλικά προς τη χρήση και άοσμα, ωστόσο για τους μικρούς μας φίλους δεν τους προκαλούν κανένα ενδιαφέρον, αντίθετα τα απωθεί η μυρωδιά,

Έχω διαβάσει στο διαδίκτυο ότι..

Το διαδίκτυο είναι μια τεράστια πηγή πληροφοριών, βρίσκουμε πληροφορίες για τα πάντα, αλλά κάποιες φορές μας προκαλεί σύγχυση, ενώ δεν είναι βέβαιο πως ότι αναφέρει, τελικά, έχει και αποτέλεσμα. Η σωστή ενημέρωση και γνώση, είναι αυτή που θα φέρει και το καλύτερο αποτέλεσμα!

Πόσες φορές θα χρειαστεί να κάνω απεντόμωση ;

Εξαρτάται από το παρασιτικό έντομο που προσβάλλει το χώρο, καθώς και από το μέγεθος του πληθυσμού. Σε πολλές περιπτώσεις μία φορά είναι αρκετή, υπάρχουν όμως περιπτώσεις που χρήζουν επανάληψεων.

Μπορώ να τα κάνω συνδυαστικά ;

Τις περισσότερες εφαρμογές μπορείς να τις κάνεις συνδυαστικά. Είναι κάτι το οποίο προτείνουμε κι εμείς! Ο συνδυασμός είναι πιο ολοκληρωμένος, πιο αποτελεσματικός και πιο οικονομικός. Δεν μπορείς όμως να συνδυάσεις εφαρμογές απεντόμωσης ή μυοκτονίας με εφαρμογές απολύμανσης.

Το καλοκαίρι έχω μόνο, το χειμώνα δεν έχω...

Η αλήθεια είναι πως έχεις όλο το χρόνο, την άνοιξη τα έντομα δραστηριοποιούνται εκ νέου, ενώ το χειμώνα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, η δραστηριότητα τους περιορίζεται στο ελάχιστο.

Θέλω ένα φάρμακο που να σκοτώνει τα πάντα...

Κι εμείς το θέλουμε! Δυστυχώς δεν υπάρχει και αυτό γιατί η φυσιολογία του κάθε εντόμου είναι διαφορετική. Διαφορετική επίσης είναι και η καταπολέμηση κάθε εντόμου. Οι δραστικές ουσίες των σκευασμάτων ποικίλλουν ανάλογα με το έντομο που καταπολεμούν ενώ αλλάζει πολλές φορές και η σύστασή τους. 

Έκανα απεντόμωση αλλα συνεχίζω να βλέπω...

Για τις πρώτες μία ή δύο μέρες είναι λογικό και θετικό. Τα παρασιτικά έντομα του χώρου σου ξεφωλιάζονται και τα βλέπεις γιατί η εστία καταπολεμήθηκε. Αν πέρασαν όμως αρκετές ημέρες απο την απεντόμωση και συνεχίζεις να βλέπεις έντομα δραστήρια, επικοινώνησε άμεσα μαζί μας.

Ποιές περιοχές εξυπηρετείτε ;

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική και λίγο ακόμα. Για εκτός Αττικής, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κατόπιν συννενόησης. Ερχόμαστε εντός 24 ωρών αν χρειάζεται 

Πόσο κοστίζει μία απεντόμωση;

Μπορείτε πάντα να δείτε τον τιμοκατάλογό μας! Ωστόσο, το κόστος διαμορφώνεται από το μέγεθος του χώρου, το παρασιτικό έντομο που μας απασχολεί και το μέγεθος της προσβολής.

eco ant logo
Πάρε προσφορά
Επικοινωνία
bottom of page